Gepardi juoksee nopeasti

Hinta:

3 500 € +alv

Kaikki eivät tarvitse laajaa verkkosivujen suunnittelupalvelua tai räätälöintiä suurella budjetilla. Usein kevyempi laaturatkaisu on sopivammin mitoitettu.

Projektin sisältö:

 • Tarkoitettu mikroyritykselle, joka tarvitsee yksinkertaiset verkkosivut.
 • Pienellä suunnittelulla yrityksesi ilmeen mukainen ulkoasu.
 • Kevyestä lähtöpiste-pohjasta toteutetut verkkosivut.
 • Kesto yksi viikko, sisältäen kaksi yhden tunnin tapaamista.
 • WordPress-standardien mukainen kestävä koodi ja toteutus, mahdollistaen vaivattoman sisällönhallinnan, optimaalisen hakukonenäkyvyyden, pitkän elinkaaren, tietoturvan ja vaivattoman jatkokehitettävyyden.
 • Sisältöjen sommittelu ja siirto verkkosivuille.
 • 100% tyytyväisyystakuu.

Siirrytään lähtöviivalle: Käynnistä sprintti-projektisi

Lähetä viesti lomakkeella, niin katsotaan yhdessä olisiko nopea ja kevyt sprintti sopiva sinun ja yrityksesi tarpeisiin:

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Paikoillanne, valmiit, koodataan!

Pienyrittäjäkin ansaitsee tasokkaat verkkosivut

2

Etätapaamista

1

Viikossa valmista

100%

Tyytyväisyystakuu

Vaikka kyseessä on kevyt projekti, niin toteutus on taattua Arcoden Premium-laatua. Valmispohjiin verrattuna verkkosivujen koodi on kevyttä ja standardien mukaista, joka mahdollistaa mm. tällaista:

 1. Vaivaton sisällönhallinta: valjastan WordPressin sisällönhallinnan käyttöösi modernin lohkoeditorin ja eri sisältötyyppien avulla. Saat myös käyttöohjeet ja käyttökoulutukset hallintaan.
 2. Hakukoneoptimointi: tasokas toteutus mahdollistaa optimaaliset hakukonesijoitukset.
 3. Tehokas suorituskyky: moitteeton käyttökokemus ja hyvät hakukonesijoitukset mahdollistaan kevyellä koodilla, optimoinnilla ja tasokkaan hosting-kumppanin valinnalla.
 4. Pitkä elinkaari: verkkosivujen elinkaari voi olla jopa vuosikymmeniä välttämällä raskaita valmispohjia ja turhia lisäosia sekä tekemällä perusasiat mutkia oikomatta.
 5. Jatkokehitettävyys ja jatkuvuus: jatkokehitys onnistuu itseni lisäksi minkä tahansa WordPress-toimiston tai -kehittäjän toimesta standardien mukaisella koodilla ja kehittäjäyhteisössä yleisesti käytössä olevien työkalujen käyttämisellä. Verkkosivut kasvavat ja kehittyvät yrityksesi mukana.
 6. Jämäkkä tietoturva: voit nukkua yösi huoletta, kun huomioimme tietoturvan toteutuksessa ja hosting-kumppanin valinnassa.
 7. Saavutettavuus: saavutettavuuden huomiointi parantaa verkkosivujen käyttökokemusta kaikille, vaikka saavutettavuusvaatimukset eivät koskisikaan yritystäsi.

Kenelle nopea Sprintti-verkkosivuprojekti sopii parhaiten?

 • Pienet yritykset
 • Yhdistykset
 • Kampanjasivut
 • Tuotesivut

Arcode-sprintti™ verkkosivuprojekti on tarkoitettu pienelle mikroyritykselle, joka tarvitsee myynnin ja markkinoinnin tueksi yksinkertaiset ja varmatoimiset verkkosivut.

Tyypillisesti tämä tarkoittaa n. 3-10 sisältösivun laajuisia verkkosivuja, joiden sisältöinä ovat esimerkiksi yrityksen tiedot, tuote/palvelutiedot, yhteystiedot, referenssit ja ajankohtaiset tiedotteet.

Sprintti-verkkosivut toimivat tarvittaessa nopeana lähtöpisteenä laajemmallekin projektille. Verkkosivuja on vaivatonta jatkokehittää haluttuun suuntaan viikon mittaisen puristuksen jälkeen.

Sprintti-verkkosivut toimivat mainiosti myös esimerkiksi tuotteen esittelysivuina tai kampanjasivuina isommallekin yritykselle.

Jos taas kaipaat esimerkiksi uniikimpaa visuaalisuutta, räätälöidympää tekniikkaa tai suurempaa sisältöjen laajuutta, niin mittatilauksena toteutetut verkkosivut sopivat sinulle paremmin.

Lähtölaukaise Sprintti-projektisi

Toteutettuja Arcode-sprintti™ verkkosivuja

Jos et ole tyytyväinen Sprinttiisi, en lähetä laskua.

Yli 11:sta vuoden kokemuksella ja satojen tyytyväisten asiakkaiden jälkeen pystyn lupaamaan projektille 100% tyytyväisyystakuun: jos et ole täysin tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen, niin en lähetä laskua lainkaan.

Lisäksi jos projekti venyy yli viikon mittaiseksi minusta johtuvista syistä, niin puolitan loppulaskun hinnan.

Kysymyksiä & vastauksia Arcode-sprintti™ projektista

Arcode-sprintti™ projekti etenee näin:

 1. Aloitustapaamisessa sovimme viikon, jolloin verkkosivut tehdään. Lähetä sisällöt ja muut materiaalit maanantaihin mennessä.
 2. Maanantaina suunnittelen verkkosivujen ulkoasun ja rakenteen.
 3. Tiistaina lähetin sinulle linkin suunnitelmiin, ja esittelen suunnitelmat noin tunnin pituisessa etätapaamisessa. Tarvittaessa viilauksia suunnitelmiin voidaan tehdä vielä tiistaina.
 4. Keskiviikko on pyhitetty verkkosivujen tekniselle toteutukselle.
 5. Torstaina viimeistelen toteutuksen, testaukset sekä sisältöjen asettelun ja siirron sivuille. Saat linkin verkkosivujen testiosoitteeseen. Iltapäivällä tapaamme etänä toteutuksen esittelyn ja sisällönhallinnan käyttökoulutuksen merkeissä.
 6. Perjantaina tehdään vielä mahdolliset viimeiset viilaukset verkkosivuille, jonka jälkeen verkkosivut julkaistaan nettiin. Hoidan vielä uudelleenohjaukset, kävijäseurannan ja evästelupa-järjestelmän käyttöönotot sekä muita viimeisiä näkymättömämpiä viilauksia verkkosivuille.
 7. Jatkossa saat tukea ja turvaa sen verran, kuin sitä tarvitset.

Sisällöt teksteineen, kuvineen ja videoineen ovat tässä projektissa sinun vastuualuettasi. Tarvittaessa voin suositella näihin erikoistuneita ammattilaisia.

Jos sinulla on jo ennestään olemassa verkkosivut tai muuta sähköistä markkinointimateriaalia, niin saan sisällöt poimittua niistä.

Hoidan toki sisältöjen asettelun ja muotoilun verkkosivuillesi. Lisäksi suunnittelen ja muotoilen tekstisisältöjä otsikkotasolla. Kuvat ja videot optimoin verkkosivuille sopivaksi.

Sisällöt tulee olla toimitettuna ennen projektin alkamista, jotta sovitussa aikataulussa pysytään.

Arcode-sprintti™ projektin kevyeen suunnittelupalveluun kuuluu:

 • Käyttöliittymäsuunnittelu esisuunnitelluista komponenteista, eli erilaisista verkkosivun palasista: verkkosivujen rakenne, värit, sisältöjen asettelut ja muotoilut.
 • Sivukartan suunnittelu ja päävalikon rakenne.
 • Verkkosivujen prototyypin luominen, jonka avulla verkkosivuja voi testata oikean verkkosivujen tavoin ennen toteutustyön aloitusta.

Kevyen laajuuden projekti saadaan viikossa maaliin näillä keinoilla:

 • Verkkosivuprojektin laajuus on maltillinen.
 • Esisuunniteltujen komponenttien, eli erilaisten verkkosivujen palasten avulla suunnittelutyö sujuu vikkelästi.
 • Esisuunnitellut komponentit ovat rakennettu koodipohjaan, eli teemaan valmiiksi, josta ne saadaan nopealla työllä muokattua sopivaksi.
 • Sisällöt ovat ennakkoon tiedossa, jolloin sisältöjumppaan ei hukata aikaa.
 • Tapaamiset ovat ennakkoon kalenteroituja.

Annan lupaukselleni myös katetta: saat projektin puoleen hintaan, jos työt venyvät minusta johtuvasta syystä yli viikon mittaiseksi.

Projektin hintaan sisältyy verkkosivuprojekti avaimet käteen -periaatteella:

 • Suunnittelutyö: käyttöliittymäsuunnittelu sekä sivukartan ja valikkorakenteiden suunnittelu.
 • Tekninen toteutus: verkkosivujen käyttöliittymä, sisällönhallinta, hakukoneoptimointi, suorituskyvyn optiointi, saavutettavuus, testaukset, ym.
 • Projektin vetäminen siten, että sinun harteillesi jää mahdollisimman minimaalinen työmäärä.
 • Tarvittavien lisäpalvelujen käyttöönotto, kuten käyttäjäanalytiikka ja evästelupalaput.
 • WordPress-optimoidun palvelintilan ja tarvittaessa verkkotunnuksen hankkiminen.
 • Verkkosivujen julkaisu ja siihen liittyvät optimoinnit uudelleenohjauksineen.
 • Sisällönhallinnan käyttöohjeet ja käyttökoulutus.

Voit ulkoistaa verkkosivujen ylläpidon meille, tai hoitaa sen itsenäisesti.

Arcode WP Ylläpito Basic -ylläpidolla hoidamme päivitykset, varmuuskopioinnin ja kaikkien kulujen maksut puolestasi. Lisäksi tarkkailemme verkkosivujen tietoturvaa, raportoimme kävijäanalytiikan tiedot sekä tarjoamme jatkokehitys- ja tukipalvelua alle vuorokauden vasteajalla.

Arcode WP Ylläpito Basic -ylläpidon hinta Sprintti-paketin yhteydessä on 60 €+kulut+alv/kk.