Njc.fi verkkosivuprojekti

Alansa edelläkävijäksi verkossa.

Nordic JobCentre on rakennusalan ja teollisuuden henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys. NJC työllistää lähes 300 henkilöä lähinnä Pohjois-Suomen alueella.

Kasvun myötä myös NJC:n verkkonäkyvyys kaipasi kohennusta. Freesatumpaa ilmettä, uusia sisältöjä ja helpompaa sisällönhallintaa. Samalla kuitattaisiin vanhoille verkkosivuille kertynyt tekninen velka.

Vuosi

2022

Tekijät

  • Arcode
  • All Out Agency
  • Sivututka

Projektin tavoitteet

  • Enemmän työhakemuksia verkkosivujen kautta
  • Moitteeton käyttökokemus mobiilikäyttäjille
  • Freesi ja pirteä ilme
  • Vaivaton sisällönhallinta

Mitä tein

  • Verkkosivujen WordPress-toteutus
  • Integraatio työpaikkailmoitus-järjestelmään
Njc verkkosivut läppärillä

Kauniit, rohkeat ja konvertoivat.

Verkkosivu-uudistuksessa suunnittelijamme pähkäilee useiden eri tavoitteiden ratkaisemista. Tavoitteita ovat tyypillisesti brändin vahvistaminen tyylikkäällä ulkoasulla, moitteeton käyttökokemus ja sisältöjen optimaalinen esittäminen.

NJC:n tapauksessa kiinnitimme erityistä huomioita myös konversioihin, eli tässä tapauksessa kävijöiden ohjaamista kohti työhakemuksen lähettämistä. Lisäksi pyrimme huomioimaan kohderyhmää astetta rohkeammalla viestinnällä.

Vertaile sivustoa ennen / jälkeen raahaamalla keskeltä:

Njc vanhat verkkosivut Njc uudet verkkosivut

Mobiili ensin.

Njc.fi verkkosivujen liikenteestä noin 75% on mobiilikäyttäjiä. Tämän vuoksi lähdimme projektiin ja suunnitteluun vahvasti mobiili edellä. Suunnittelimme käyttökokemuksen ja käyttöliittymän lähtökohtaisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen, suurempien tietokonenäyttöjen käyttäjien tullessa kakkosena prioriteetissa.

”Mobiili ensin” lähestymistapa suunnittelussa on useissa verkkosivuprojekteissa perusteltua, jota soisi alan tekijöiden keskuudessa näkevän enemmänkin.

Njc verkkosivut näytöillä
Njc verkkosivut mobiilissa

Markkinointiin lihaksia uusilla sisällöillä.

Nordic JobCentren liiketoiminnan ytimessä on henkilöstövuokraus. Työpaikkojen näkyminen verkossa on heille siis ensisijaisen tärkeää. Vanhoilla verkkosivuilla käyttäjä heitettiin työpaikkailmoituksista toiselle verkkosivulle, joka on kaukana optimaalisesta ilmoitusten hyödyntämisestä.

Ratkaisimme asian toteuttamalla integraation NJC:n työpaikkailmoitus-järjestelmään. Nyt ilmoitukset haetaan verkkosivuille automaattisesti toisesta järjestelmästä. Käyttäjä löytää kiinnostavat työpaikat nopeammin hakusuodatusten avulla ja NJC:n markkinointi pystyy hyödyntämään työpaikkailmoitus-sisältöjä paremmin.

Njc verkkosivut sängyllä

WordPressin potentiaalin valjastaminen.

Pääsimme verkkosivujen toteutuksessa valjastamaan koko WordPressin sisällönhallinnan potentiaalin asiakkaan käyttöön.

Erilaisia sisältöjä hallitaan omista sisältötyypeistään ja järjestetään jaotteluilla. Sivujen eri elementtejä voidaan käyttää uudelleen ja järjestää lohkoina WordPressin omassa editorissa. Sisältöä haetaan ajastetusti myös ulkoisesta järjestelmästä, keventäen työtaakkaa ja luoden uusia markkinoinnin mahdollisuuksia.

Kaikki tämä luonnollisesti latausnopeudet, hakukoneoptimointi, saavutettavuus ja jatkuvuus huomioiden.

Mitä mieltä asiakas oli?

”Parasta projektissa oli toimiva yhteistyö, viestinnän sujuvuus selkeä sitoutuminen tekemiseen. Tykkään tosi paljon teidän tyylistä toimia ja hoitaa asioita! Herätitte projektin aikana kipinän päivittää omaa osaamista nettisivujen teossa. Kiitos!”

Reetta NJC

Reetta Ängeslevä

Nordic JobCentre Oy

Muita töitä Katso kaikki työnäytteet